Har nyss gjort jättegod fiskgratäng! Perfekt innan jag ska iväg för vara med på pilates och därefter leda 75min spinning - nya låtar ;)
Skulle helst äta efter men det blir så jäkla sent... Då får man ta kvällsmaten vid 16-16.30!
Här har ni, step by step:
|
Skär potatis i tärningar, koka tills de är nästan helt mjuka. Smörj en form med smör (ger mer smak till fisken än olja) och lägg skurna kuber av torsk (rå) i mitten, salta&peppra. Svetta lite purjolök i en kastrull/stekpanna. |
|
Lägg potatisen på sidorna, strö över purjolöken, lite färsk basilika och därefter har du på pestoröran som endast består av ihoprörd creme fraiche&grön pesto. Lite riven ost kan också strös över potatisen innan hela kalaset går in i ugnen :) |
|
In i mitten av ugnen ca 30min på 225*C och sen är det klarrrrrt! :) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar