söndag 24 mars 2013

Fullt upp

Så min kära kom hem sent igår med en skadad led mellan axel och nyckelben...Typ. Tydligen hade det hoppat ur, och sen tillbaka och därmed skadat massa nerver och allt sånt tjosan så han kan inte röra armen överhuvudtaget.
Vi skrattade lite åt hur handikappad han var eftersom han knappt kunde göra någonting själv, här snackar vi om att jag fick rycka in som assistent med att t.o.m klämma ut lite tandkräm på tandborsten.

Efter att ha sovit ett par timmar så skrattade vi inte lika mycket, vid 4-tiden imorse så raceade vi ned till sjukhuset efter att mackisen vaknade med sjukaste smärtan någonsin. Ännu en undersökning med skönaste doktorn (som av en händelse snackade flytande tyska) och recept på medicin blev det som vi strax ska åka och hämta på ett söndagsöppet apotek, allt annat är ju stängt här i noooorge. Det konstigaste är ju att man inte bara kan köpa en box smärtstillade redan hos doktorn, han fick 2 tabletter men sen måste man köpa resten senare? Det är och förblir ett mysterium..Nu är det iaf vila som gäller!

Blir Caroline-packåsna med allt bagage på onsdag när vi ska flyga :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar