fredag 26 oktober 2012

Ännu ett pris att utdela

Okej, så priset till den kallaste våningen i Bergen går nog med största sannolikhet till: Haukelandsbakken 14 E!!!
Motiveringen som avgjorde att just våran våning skulle vinna lyder:

"Trots sin storslagna utsikt över byn, den majestätiska placeringen strax under stora Ulriken, sitt läge utan dess like med diverse nödvändigheter bakom hörnet, och trots den alldeles utsökta, älskvärda, hemtrevliga insidan så har vi alla ett skelett i garderoben. 
Just vad bottenvåningen på Haukelandsbakken har i sin gömma är ett iskallt klimat. Frosten klättrar på väggarna och kylan gror i hyrestagarnas kalla kroppar. Den isande känslan när fötterna domnar och känslan i fingertopparna lyser med sig frånvaro, när snön ligger vit på taket och glimmar på gräset, snöflingorna yr i vindens rytmer - då, just då förstår vi vem den sanne vinnaren är"

Nä, nu ska jag sluta vara lustig. Sanningen är att det är fruktansvärt kallt, det ska jag inte sticka under stolen, men vi trivs jättebra ändå och vi har fått det så fint så :) Med en stor kopp té och en varm filt så är problemet löst!
Som sagt, utanför fönstret ligger snön så fint kvar på backen och alla tak och det snöar fortfarande massa fina flingor i luften :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar